(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Drůbeží jatýrka na Moravance
Potřebné ingredience
drůbeží jatýrka, 1 velká cibule, česnek (větší stroužek), sklenice Moravanky (nebo Kunovjanky), olej, sůl, pepř, pár kapek worchesteru
Postup přípravy
Nasekáme cibulku, česnek nakrájíme na plátečky, dáme zesklovatět na olej.Poté přidáme očištěná jatýrka a opečeme.Až se zatahnou posolíme a trochu opepříme.Nakonec přidáme sklenici Moravanky nebo Kunovjanky i s nálevem a dusíme, aby se šťáva zahustila.Můžeme "dotáhnout" kapkou worchesteru.
Báječně to chutná s rýží!
Rychlé, dobré a pozor:pálivé!!!
Dobrou chuť!:))))
Báječně to chutná s rýží!
Rychlé, dobré a pozor:pálivé!!!
Dobrou chuť!:))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé